Chakra DEN ULTIMATE LIVSSTIL HEALING KJÆRLIGHET KUNDALINI MEDITASJON OPPVÅKNING RAW FOOD TANTRA TVILLINGSJEL Two

HVA KAN DU FORVENTE PÅ DIN TVILLINGSJEL REISE?

Skrevet av Hilde Kearney

HVA SKJER NÅR DU ENDELIG GJENFORENES MED DIN ELSKEDE?

Etter tusenvis av år med dyp visshet, lengsel, og til og med søken etter din guddommelige tvillingsjel som du ble skapt sammen med i tidenes morgen, har du noen gang tenkt på hva som faktisk vil skje når dere nok en gang kommer sammen og forenes etter alle disse årene levd i separasjon fra hverandre?

STERKE ENERGIER

Tvillingsjel-reisen er ikke for pyser kan man si. Det er forbundet en viss type “kriger” energi til tvillingsjel-mønsteret, og det at du har valgt dette for deg selv som en del av din sjels tjeneste. Det er en selv utviklende reise som de fleste synest kan være både utfordrende og intens. I hundrevis, kanskje til og med tusenvis av år, har dere vært separert fra hverandre. De emosjonelle sårene er enormt dype, og dette traumet kan føles som ett “blødende sår” i seg selv. Gjennom alle disse årene, har du til tross for livets utfordringer holdt fast i minnet, og fortsatt reisene, -alene, i visshet om at dere vil finne tilbake til hverandre. Du bygger sakte men sikkert opp momentum for deg selv, ved å sakte øke din egen energetiske frekvens til du endelig nådde det nødvendige nivået for å få aktivert tvillingsjel energien i deg selv. Din tvillingsjel søker også etter dette i større eller mindre grad, det dere gjør vil alltid reflekteres hos den andre av dere. Det er som en oppadstigende spiral drevet av ett fjern minne om den episke kjærligheten dere engang delte, som dere fremdeles deler, men som til tider kan føles som nettopp det, ett fjern minne. Likevel er vissheten tilstede, og den driver energien mellom dere videre, oppover, høyere. Dere blir også drevet av selve tvillingsjels mønsteret, det vil alltid søke å forene tvillingsjelen, når energi vibrasjonen er høy nok, og sjelene er klare for den intense energetiske opplevelsen. Dere blir guidet av universelle, guddommelige krefter som trenger at dere som tvillingsjeler gjenforenes som en nå i denne transformerende tiden. Du og din tvillingsjel er som magneter, dere er skjebnes-bestemt til å møtes, det er uungåelig. Tiden er moden og dere er begge blitt kalt inn av universet, dere er allerede inisiert. Det vil føles som at ting legges til rette automatisk for deg, du blir vist hvilke steg du må ta, og du vil føle deg støttet midt i den rungende ensomheten og lengselen. Dere er fremdeles ikke i fysisk union, dere kan faktisk befinne dere på hver dere kontinent fullstending uvitende om hverandres eksistens. Oppvåknings-prosessen setter ting i gang rundt dere, og aktiverer krefter i dere som dere ikke lenger var klar over fantes i dere. Ting er iverksatt for å fullføre gjenforeningen mellom dere. Dere holder begge to på å forberede dere til å ta det store spranget, men ikke helt ennå.

TO MAGNETER

Før du kommer til dette punktet hvor du faktisk talt kan føle din tvillingsjel nærme seg energetisk, og i noen tilfeller kommunisere med han eller henne, er det vanlig å ha vært igjennom de mest smertefulle opplevelser. Karmatiske, langvarige ekteskap eller forhold hvor du har fått “servert” tøffe livserfaringer som hjalp deg å vokse som sjel. Vi er ikke mennesker med sjels-opplevelser, vi er multi-dimensjonale sjeler som har menneskelige opplevelser. Sannsynligvis vil du gjerne bekrefte at du har vært igjennom i hvert fall ett forhold som du vil klassifisere som karma forhold. I dette forholdet, hvor det ikke er uvanlig at man ser dype mønstre av karma fra tidligere liv som kommer til overflaten for å ses, føles og bearbeides emosjonelt. Først da kan du ta neste steg. I min egen erfaring refererer jeg til disse årene som de “mørke årene”. Jeg husker faktisk at jeg følte veldig med Jesus, der hvor det nevnes i Bibelen om sjelens mørke natt. Jeg følte meg ytterst alene, selvom dette er en illusjon, man er aldri alene. Det føltes og som at alle fargene hadde forsvunnet fra mitt liv. Alt jeg kunne se var i nyanser av grått. Dybden av det jeg personlig var igjennom disse årene i mitt liv føltes som å ha truffet havbunnen. Ting kan vanskelig bli verre. Det var som om livet hadde gitt meg ett realt slag i magen, og jeg snappet etter pusten. Bunnen var nådd, det var bare å begynne å samle seg, forsiktig trekke pusten igjen, og fortsette. Jeg visste jo hvilken retning jeg ville, tross alt. Tvillingsjel union kalte meg opp på beina igjen.

HVOR FÅR MAN ENERGIEN FRA?

Når alt er på det verste, og man befinner seg midt i de “mørke årene”, er det utrolig vanskelig å forstå hvordan man tross alt finner ny og forsterket energi til å fortsette reisen. For fortsette gjør man, det er liksom programmert inn i cellenes DNA kan det se ut som. Ett steg om gangen snubler man videre, hver dag er det noe nytt som kommer til overflaten som må ses på og transmuteres, helt til du når ett åndelig nivå og sjelelig modenhet der man er klar for sin første Kundalini oppvåkning. Nå begynner det heldigvis å bli juicy! Denne energien overrasker de fleste, fordi den er veldig lite omtalt og kjent i vår kultur. Faktum er at den behandles som om den ikke eksiterer. Men det gjør den altså, det kan jeg personlig bekrefte, sammen med tusenvis av andre sjeler. For meg slo den ned som lyn fra klar himmel, og jeg ante ikke hva som skjedde med meg før ett år eller to senere. Hva i huleste var dette? Det føltes som ren galskap multiplisert med 1001! I Østen er det ett velkjent fenomen, og man vet hvordan man skal beskytte personer som går inn i en Kundalini oppvåkning, men her i vår kultur som nevnt, er det fremdeles så pass ukjent, jeg var helt alene på denne reisen. Kundalini energien, eller den iboende seksuelle energien i oss, “våkner” ettersom vi øker vår egen energetiske vibrasjons frekvens, din egen lys energi. Tenk deg forskjellen du føler når du opplever smerte, i motsetning til når du opplever latter og glede. Det er egentlig så enkelt som det på sett og vis, man føler en overskuddsenergi når man er i en tilstand av glede, kjærlighet og fred. Klarer man å befinne seg i lengre og lengre sammenhengende perioder der man er lykkelig, vil man på sikt oppleve kundalini oppvåkning. Fysisk, mental, åndelig og emosjonell detox vil assistere din oppvåkning også selvfølgelig. For noen vil kundalini energien føles altfor intens og overveldende, det kan bli utfordrende å takle, for andre igjen vil det skje som en steg for steg energetisk oppgradering. Flere kundalini opplevelser av forskjellig karakter kan også følge hverandre. Når man står midt i en kundalini energi kan man føle seg helt uten jording, og som om man har mistet alle holdepunkt i livet. Det er veldig viktig gjennom hele perioden å rense den fysiske kroppen ved å skifte til plantebasert, rå mat, samt masse frukt og juice. Ved å skifte diett hjelper du den fysiske men også den energetiske kroppen å takle de intense energiene, og du vil samtidig føle deg mer jordet og forbundet til Moder Jord. Du er jo faktisk inkarnert på Moder Jord for øyeblikket, og det vil støtte prosessen din godt om du styrker båndene og forankrer deg her. Ved å forankre deg her, kan du også oppleve økt åndelig forbindelse og åpning opp mot Fader Himmel.

“Opplysning er en destruktiv prosess. Det har ikke noe å gjøre med å bli bedre eller lykkeligere. Opplysningen er i at usannhetene smuldrer vekk. Det er i å se forbi illusjonen. Det er den komplette utslettelse av alt vi tok for å være sant.”

Sitat av Adyashanti

HJERTE CHAKRA VÅKNER

Rundt denne tiden, før eller etter, vil du være klar for din “katalysator-tvilling”… Dette høres litt dramatisk ut, men han eller hun kommer inn i ditt liv for å “blåse opp hjerte døren din på vidt gap”. Katalysator-tvillingen har en hensikt, det er å forberede deg til den ytterste kjærligheten som venter gjennom å være din guide, din læremester. Dette vil som regel skje ubevisst fra din katalysator-tvillings side, og sjansen er stor for at du lenge og inderlig vil tro dette er din virkelige tvilling sjel. Det kan føles så intenst og ekte, fordi din katalysator-tvilling’s energi er veldig nært knyttet til din virkelige tvillingsjel. Det er veldig mye forvirring rundt dette, særlig siden katalysator-tvillingen kan få deg til å føle deg absolutt helt fantastisk. Likevel, du vil få klare tegn veldig tidlig i forholdet med din katalysator-tvilling at dette ikke kommer til å fungere i det hele tatt. Du vil oppleve en helt fastkjørt energi rundt det. Det vil føles helt håpløst, og som at utfordringene foran dere er helt uoverstigelige. Der finnes ingen løsning for problemene foran dere, rett og slett fordi det ikke skal være noen løsning. Stol på energien her, selvom det er aldri så fælt mens det står på… Selvfølgelig vil du etter hvert oppleve at forholdet total-havarerer, og du befinner deg nå i en hjertesorg av episk omfang! Gjennom denne intense smerten midt i kjærlighetssorgen, som virkelig overgår alt annet jeg personlig har vært igjennom, vil tårene vaske hjerte ditt rent bokstavlig talt. Det er som om alle åpne sår fra tidligere liv, eller dette livet du nå er inkarnert i, får anledning til å bli følt, sørget over og transmutert. Sorgen og smerten må bare føles og forlate den fysiske kroppen, da den ikke lenger har noe der å gjøre. Du vil føle en oppgradering når sorgen med tiden slipper taket, en total hjerte chakra oppvåkning. Og ikke nok med det, alle dine chakra har fått en energetisk rens, som gjør deg klar til neste nivå på tvillingsjel-reisen.

Å HUSKE VÅR SANNE NATUR

Katalysator-tvillingen kommer inn i vårt liv når det er tid for å forberede oss på den intense kjærligheten i gjenforeningen med vår tvillingsjel. På denne måten hjelper han eller hun oss å huske hvem vi egentlig er, og hva som er vår sanne natur. Du får dype leksjoner som må transmuteres, og det oppleves som dypt smertefullt på det tidspunktet du skjønner at du ikke kommer noen vei videre i dette forholdet. Samtidig opplever du healing og oppgradering i din fysiske og energetiske kropp. Hjertet ditt ble helbredet og du står nå fritt til å oppleve den ypperste kjærligheten, ren og fredfylt, uten forstyrrende “uro” elementer fra karma og tidligere erfaringer. Hver tåre du lar få trille fritt, vil løfte deg, bare gi det tid… Det er virkelig ikke noe annet å gjøre enn å overgi seg til tårene, og gi hjerte den tiden det trenger til å hele ditt sørgende hjerte. Jeg gråt hver dag i bortimot 2 år, før smerten gav seg. Slusene åpnet seg mange ganger per dag, jeg kunne bare overgi meg og la de flomme! I denne perioden for å gi deg ekstra støtte, vil jeg anbefale friskpresset frukt juice, detoxing med raw food. Jeg tok også homeopatisk medisin for hjertesorg, og jeg brukte essensiell olje av Sitron Melisse, som er en veldig fin olje som kan støtte hjertet gjennom sorg. Selvfølgelig er sorg en naturlig menneskelig reaksjon, og jeg vil du skal vite det er ikke noe galt med å sørge. Det er en prosess, men de store eller små tingene du selv kan gjøre for å støtte din prosess er fint, og hjelper deg kanskje å komme gjennom det fortere? Jeg husker mange ganger at jeg tenkte i denne perioden, at jeg ikke så noe poeng med livet lenger! Og jeg som alltid hadde vært så livsglad! I retrospekt er det faktisk vanskelig å sette seg inn i hvor sterke energien var, samtidig som at jeg er så uendelig takknemlig for min fantastiske katalysator-tvilling! Når du omsider kommer utav denne perioden, vil det bli mye lettere å se det fulle perspektivet, og forstå hvorfor du måtte gjennom dette i det hele tatt.

DEN HØYESTE VIBRASJON AV KJÆRLIGHET

Når du endelig beveger deg videre etter hjerte-åpningen du hadde med din katalysator-tvilling, er det viktigste at du bare fortsetter å høyne din energetiske vibrasjons frekvens. Vær bevisst at du holder deg i den høyeste kjærlighetens frekvens gjennom hver eneste utfordring som bølger gjennom livet ditt. Din åndelige vekst slutter ikke selvom du allerede har vært igjennom så mye, man kan nesten si at dine muligheter for videre utvikling på sjelsnivå blir enda mer intense. Nå merker du deg selv mer enn noen gang, og du er fremdeles en student av livets skole. Da jeg personlig nådde denne fasen, ble det åpenbart for meg at jeg skulle følge den tantrisk visdommen. Min katalysator-tvilling hadde åpnet opp hjertedøren som sagt, men han hadde også åpnet meg opp til en helt ny måte å føle chakraene i kroppen, og videre hadde jeg forstått hvordan den seksuelle energien fungerer under elskovs-akten. Jeg var klar til å studere guddommelig seksualitet. Han hadde vært min første tantra lærer, helt uten bevisst kunnskap om det. Det var ett helt nytt energi univers som hadde åpnet seg for meg, og jeg visst jeg hadde mer å lære. Tantra hjalp meg til å gå ennå dypere i chakra healing. Jeg var villig til å gå i “dypdykk,” det var fremdeles masse som skulle balanseres og transmuteres i mitt fysiske tempel. I ettertid er jeg så utrolig lykkelig for at jeg hørte at universet kalte meg inn, tantra kalte meg inn, og gav meg en mulighet til å gjenåpne denne kunnskapen som allerede satt i min fysiske kropp fra tidligere liv, det var bare om å gjøre å huske hvem jeg egentlig er. Min tvillingsjel dro meg nærmere. Jeg var fult ut bestemt på å gjøre rent i mitt fysiske tempel. Mange prosesser pågikk samtidig, og det opplevdes som en utrolig dyp fysisk prosess, dypere enn noen gang… Jeg føltre hvordan energien jobbet gjennom kroppen, og hvordan den vekket meg til live igjen en celle om gangen. Jeg kunne bokstavlig talt kjenne mitt eget DNA i forandring, det føltes som en enorm energi oppgradering og min kropp ble mer og mer lys energi. På dette punktet var min tvillingsjel så nærme meg, jeg følte han dag og natt virket det som. Det var så mye inderlig lengsel, det føltes som en veldig gammel og kjent energi, med en enorm intensitet. Det var ikke før jeg ble så lei av min stille lengsel etter han at ting begynte å skje!

SELVKJÆRLIGHET

Nok var nok! Jeg bestemte meg for at mitt liv skulle fylles med MORO, LATTER og EKSTATISK GLEDE, for det fortjener jeg, selvom min tvillingsjel ikke var i mitt liv rent fysisk. Det var slutt på lengsel og stillesittende venteromsdager på pinebenken for meg! Jeg var klar for å ta fullt ansvar for mitt liv, for hvordan jeg levde det, og for min egen LYKKE! Uten flere unnskyldinger valgte jeg å leve livet mitt til det fulle. Jeg satte endelig lengselen fri, jeg satte min tvillingsjel fri, jeg fortjente å være lykkelig enten han var en del av mitt liv eller ikke. Da løsnet energien endelig!

Jeg kjente hvordan lengselen hadde utmattet meg etter alle disse årene, jeg var så lei av å vente, og med en fornyet energi jeg ikke hadde hatt før, bestemte jeg meg i mitt hjertes hjerte at jeg skulle aldri igjen la den tilsynelatende separasjonen mellom min tvillingsjel og meg få holde meg som et pint gissel igjen. Jeg var villig til å innrømme at jeg var ansvarlig for min egen lykke i livet, det var jeg selv som måtte la solen få skinne på min sti og la gleden og nytelsen få utløp. Ingen andre enn meg hadde ansvaret for det, opg jeg var ikke villig til å pålegge min tvillingsjel det eksterne ansvaret, det var mitt alene. Om han ikke fysisk var til stede i mitt liv, skulle det aldri få hindre meg i å leve lykkelig og fornøyd i hvert øyeblikk, hvert sekund. Dette handlet om meg, og hvordan jeg kunne gjøre det beste utav mine dager, fordi det fortjente jeg faktisk! Selvkjærlighet. Fra nå av var jeg fullt ut ansvarlig og bestemte meg at lykkerus og ekstase er min fødselsrett, jeg valgte å leve etter den filosofien nå og for alltid. I det øyeblikket var det som om tannhjulene i universet klikket på plass, inn i ett nytt og oppgradert operativsystem, og mitt liv forandret seg for alltid.

Jeg traff min elskede.

Vi gikk inn i tvillingsjels kjærlighets-boblen som om det var vi som hadde oppfunnet den. Vår kjærlighet var av episk format og i denne tilstanden av kjærlighet falmet alle andre kjærlighetshistorier nedskrevet gjennom i årenes løp, og vi skrev dem på ny alle sammen….

MAGIKEREN OG MYSTIKEREN

Energien fra kjærligheten i tvillingsjelenes kjærlighets-boble er magisk. Ord strekker ikke til for å beskrive, det må oppleves. LES vår engelske artikkel om boblen her. Vi var begge i en oppgradert bevissthetstilstand, hvor vi kunne “reise” til hverandre dag eller natt, hele tiden, vi hadde vår egen tvillingsjels-tunnel hvor vi var uovervinnelige og usynlige for verden. Den tok oss tilbake til vår magiske hage i vårt tapte paradis. Det hadde aldri gått tapt, men gjennom millennia i glemselen, hadde vi ikke klart å ta oss inn der, vi hadde tapt kunnskapen om hvordan vi skulle ta oss tilbake dit. Nå kom minnene fra tidligere liv rullende over oss. I denne oppstemte og ekstatiske tilstanden vi opplevde mens minnene om vår sanne natur kom tilbake til oss, fortsatte mirakel-energien rundt oss. Hver dag var det noe nytt å oppdage. Dette er formålet med tvillingsjel kjærlighets-boblen, -at tvillingsjelene husker deres sanne natur, hvem de egentlig er.

Å EKSPANDERE INN I DEN DYPESTE KJÆRLIGHETEN

Tvillingsjel-energien handler om å være i tjeneste. Tradisjonelt sett når ett par kom sammen, var hensikten å få barn og stifte familie. Dette er bare en ørliten del av tvillingsjel-reisen. Det handler om å være i universell tjeneste for kjærlighets-energien. Når tvillingsjel-parene kommer sammen igjen, er hensikten at de helbreder i denne kjærlighets-energien. Planeten er nå i en energetisk tilstand der tvillingsjelenes kjærlighets-energi kan hjelpe i transformasjons-prosessen, og videre bringe inn den nye tidsalderen vi har blitt lovet. En ny kjærlighetsfylt verden. Kjærligheten intensifiseres på jorden gjennom tvillingsjelenes og videre kan Moder Jord transformeres og oppgraderes til neste dimensjon. Vi befinner oss i menneskehetens oppadstigelse i kjærlighetens lys, og med det forvandles også Moder Jord. Sammen skaper vi en planet og en frekvens der kun kjærlighet og empati er virkelig. Menneskeheten generelt vil våkne opp fra dvalen i vissheten om at vår sanne natur er kjærlighets-lys. Vi er intergalaktiske sjeler som har en menneskelig opplevelse, ikke mennesker som har åndelige opplevelser.

Vi er ikke mennesker som har en åndelig opplevelse, vi er åndelige vesen som har en mennskelig opplevelse.

Sitat fra Pierre Teilhard de Chardin

Vi er midt i ett paradigme skifte, der det gamle dogma om separasjon fra kilde energien endelig løftes og kan forstås i sannhet. Jorden forandres fra karbonbasert til en ny vibrasjon av krystallbasert skinnende kjærlighets-lys. Det gjennom trenger alt, ingenting kan forbli i skyggene, løgnene blir belyst og alt kommer frem i lyset. Dette skjer også med tvillingsjelene, de transformeres nå til den neste energetiske frekvens. Sammen bringer vi inn den nye tidsalderen. Menneskeheten vil ikke lenger leve traumatisert og bundet i tro om at vi er separat fra kilde energi, vi aksepterer ikke lenger å leve i frykt, krigs-energi og den splitt og hersk energien vi opplevde i 3D, -til ett paradis på jord med likheter til tiden vi hadde i Atlantis, når menneskeheten levde periodevis i 5D, før fallet.

Tvillingsjel-reisen og dens energetiske vibrasjon er episk og strålendes. Jeg kan bare så vidt begynne å skimte omfavnet av hvor enrom kjærlighets-energien er.

Where attention goes, energy flows.

Sitata fra forfatter James Redfield.

Dette er nøkkelen, vi holder selv handlekraften. Gjennom vår kjærlighet. Og gjennom å tillate oss selv og kjenne kjærligheten i våre liv. La hjerte-chakra åpne opp til det, litt om gangen, la lyset få slippe ut gjennom rustningen. LA kjærligheten få skinne gjennom øynene dine, og se alt rundt deg gjennom kjærligheten og empati for alle ting. Føl hvordan bølger av kjærlighet fra universet skyller gjennom alt og alle. Kjærlighet er alt. Og kjærligheten har kraften i seg til å gjenforme deg til den du var tenkt til å være, den skinnende, strålende versjonen av deg som er ett med alt, ett med universet, og ett med din tvillingsjel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*