Chakra DEN ULTIMATE LIVSSTIL HEALING KJÆRLIGHET KUNDALINI MEDITASJON OPPVÅKNING RAW FOOD TANTRA TVILLINGSJEL Two

ØNSKER DU INNSIKSTFULL TVILLINGSJEL INFORMASJON PÅ NORSK, DANSK ELLER SVENSK FRA NOEN SOM VET HVA DE SNAKKER OM?

Skrevet av Hilde Kearney

SELVOPPLEVD

Da er du kommet til rett sted, og Tuntrelife er nettstedet du har lett etter! Jeg og min elskede tvillingsjel John, har siden vår union for 1 1/2 år siden, skrevet om selve tvillingsjel-reisen slik den artet seg for oss. Både om det som skjedde forut vår union, da det er vel så viktig, og slik det artet seg da vi kom i union. Vi vet av egen erfaring hvor enestående, magisk og utrolig tvillingsjel eventyret er, og hvor ute av kontroll alt kan virke mens det står på som verst….Vi begynte å skrive ned våre opplevelser i håp om at du der ute ikke trenger å gå igjennom dette alene, men at du gjennom kommunikasjon med andre likesinnede, kan forstå hva det er som nå skjer i ditt liv. Tvillingsjel reisen er intens, dyp, magisk hjerte-åpnende, men og til tider hjerteskjærende smertefull. Samtidig vil vi påstå det er det ultimate man kan oppleve som menneske her på jorden. Det er en 3 Dimensjonal reise inn i det ukjente ny landskapet, den nye tidsalderen, inn i det 5 Dimensjonale. Den fremtiden vi har blitt lovet, er endelig her, og med den kreves det litt av hvert av oss i form av energi-arbeide. Det er så mye forvirrende informasjon der ute på internett om tvillingsjel-reisen. Vårt håp med vårt nettsted Tuntrelife.com, er å samle all den ultimate informasjonen på ett sted, slik at du lettere kan finne ut hvor din vei går videre fra nå. Vi tar dypdykk inn i ukjent farvann for de fleste, og lar ingen tema ligge i “skyggene”, alt må frem i lyset! Vi kan modig gå inn i tabu-belagte tema som tantra, den seksuelle energien, kundalini energi, chakra balansering, energi-arbeid, oppvåkning, fordi vi har levd de selv. Vi hjelper deg med informasjon om detox av den fysiske kroppen, den mentale, emosjonelle, og den åndelige kroppen slik at du er best mulig rustet til denne reisen, der det ultimate målet er union. Union med kilde energien, skapelses-energien.

NYE HISTORIER UKENTLIG

Sett deg gjerne opp for å motta email om nye artikler som vi poster, på den måten holder du deg best oppdatert. Du vil også finne ett stort omfang av engelsk språklige artikler her på siden, om du liker å utfordre hjernecellene med engelsk.

INSPIRERT TVILLINGSJEL KONSULTASJONER, HEALING OG CHAKRA BALANSERING

John og jeg er begge utdannet Reiki healere, og har lang erfaring med energi-arbeid. Vi er begge Qigong entusiaster og Tantra lærere. Om du trenger individuell oppfølgning er vi tilgjengelige for individuelle konsultasjoner om tvillingsjel reisen din, skulle du trenge støtte og hjelp til å forstå hva du går igjennom.

Ta kontakt med oss her for videre informasjon:

tuntrelife@gmail.com

Eller følg link for videre informasjon

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*